• Cathay Pacific, The Pier Yolcu Salonu, Hong Kong Uluslararası Havalimanı

    Cathay Pacific'in Hong Kong Uluslararası Havalimanı'ndaki first class yolcuların çoğu güvenliğin hemen ilerisindeki The Wing'i ziyaret ediyor. Geniş bir kütüphanesi olan, çay kahve servisi yapılan, çatı katında dans derslerinin verildiği, iş toplantılarınızı ve yazışmalarınızı yürütebileceğiniz, yazıcısı ve rahat koltukları olan bir yolcu salonu. The Pier ise daha modern görünümlü, rahat bir daire hissi veren, bir salon gibi tasarlanan ve daha çok minyatür bir otele benzeyen bir mekan. 2 bin metrekarenin üzerinde olan The Pierde bar, lokanta, rahat koltuklar, çalışma ortamı ve toplantılarınız için çalışma suiti dahi bulunur. Duş da alabileceğiniz The Pier harika bir manzara eşliğinde diğer yolcularla sohbet keyfi sunar.

  • Japan Airlines, JAL Business Yolcu Salonu, Haneda Havalimanı, Tokyo

    Japon Airlines müşterilerine ülke kültürünü, mutfak mirasını ve yerel tasarım örneklerini son bir kez daha göstermek için yolcu salonlarını iyi bir fırsat olarak değerlendiriyor. JAL; deniz ürünleri, vejeteryan yemekler ve özel sakeler ikram ediyor.

  • Türk Hava Yolları, Business Yolcu Salonu, İstanbul Havalimanı

    İstanbul'daki devasa havalimanının dünyanın en yoğun havalimanlarından biri olduğunu belirtelim. Yolcu salonları genellikle tıklım tıklım doludur. THY'nin İstanbul Havalimanı'nda 2 business yolcu salonu bulunur. Her ikisi de 5.600 metrekare büyüklüğünde ve 765 kişiye kadar misafir ağırlayabilecek çaptadır. Çoğu kişi Business Lounge'un öne çıkan özelliğinin, şeflerin peynir dolgulu gözleme gibi yöresel lezzetlerini pişirdiği açık büfe seçeneği olduğu konusunda hemfikirdir. THY yolcularına lezzet ve konfor odaklı bir seyahat deneyimi sunmak için çalışma alanı, içecek alanı, duş imkanı, dinlenme odası, sıcak yemek ve şefin sunumu, çocuk oyun alanı, müzik eşliğinde yemek, yöresel lezzetler ve dinlenme alanı düşünmüş. Ayrıca İstanbul'un simge yapılarının maketleri arasına serpiştirilmiş büyük ölçekli bir oyuncak yarış pisti, Türk Hava Yolları'nın uluslararası uçuşlarını takip eden dokunmatik ekranlı bir küre, golf simülatörleri ve mobil masör hizmeti gibi pek çok alışılmadık entegrasyonlar da mevcut.

  • Virgin Atlantic Clubhouse, Londra Heathrow

    Tatilinizin daha gideceğiniz yere varmadan başladığını hisettiren rahat ve konfor sağlayan Clubhouse önceleri kuaför ve spa hizmeti de veriyormuş. Şimdilerde bilardo masası ve kütüphanenin yanı sıra bir dizi Peloton bisikleti ve özenle yerleştirilmiş duşlar da var. Spor kıyafetleriniz yanınızdaysa güzel zaman geçirebilirsiniz. Havaalanının muhteşem manzarasına sahip halı sahalı çatı terası, uçak gözlemcileri ve uzun uçuşlar önce Londra havası almak isteyen müşteriler için cazip bir mekandır.

  • Qatar Airways Al Mourjan Business Yolcu Salonu - South, Hamad International Airport, Doha

    Qatar Airways'in yaklaşık 10 bin m2'lik devasa business class salonu ilk bakışta şaşırtıcı bir his uyandırıyor. Zemin kattaki siyah kiremitli havuz, içerideki bir dizi dinlenme ve yemek alanıyla daha da zenginleşen bir tatil köyü hissi veriyor. Doha'dan Qatar Airways ile Business uçarken, salona erken ve aç bir şekilde varıp gurme sandviçler, salatalar ve mezeler atıştırabilir; daha sonra, suşi, sıcak yemekler ve leziz pastaların yanı sıra Arap spesiyallerinin de sunulduğu alakart restoranın tadını çıkarabilirsiniz. Bu alanda çalışırken, uyku istasyonlarından birinde uzanırken ya da oyun odasına çocukları bıraktığınızda bir şeyler içmek isterseniz bu da mümkün.

Değerli Haberturk.com okurları.

Haberturk.com ekibi olarak Türkiye’de ve dünyada yaşanan ve haber değeri taşıyan her türlü gelişmeyi sizlere en hızlı, en objektif ve en doyurucu şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. Yoğun gündem içerisinde sunduğumuz haberlerimizle ve olaylarla ilgili eleştiri, görüş, yorumlarınız bizler için çok önemli. Fakat karşılıklı saygı ve yasalara uygunluk çerçevesinde oluşturduğumuz yorum platformlarında daha sağlıklı bir tartışma ortamını temin etmek amacıyla ortaya koyduğumuz bazı yorum ve moderasyon kurallarımıza dikkatinizi çekmek istiyoruz.

Sayfamızda Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına ve evrensel insan haklarına aykırı yorumlar onaylanmaz ve silinir. Okurlarımız tarafından yapılan yorumların, (yorum yapan diğer okurlarımıza yönelik yorumlar da dahil olmak üzere) kişilere, ülkelere, topluluklara, sosyal sınıflara ırk, cinsiyet, din, dil başta olmak üzere ayrımcılık unsurları taşıması durumunda yorum editörlerimiz yorumları onaylamayacaktır ve yorumlar silinecektir. Onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisinde aşağılama, nefret söylemi, küfür, hakaret, kadın ve çocuk istismarı, hayvanlara yönelik şiddet söylemi içeren yorumlar da yer almaktadır. Suçu ve suçluyu övmek, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre suçtur. Bu nedenle bu tarz okur yorumları da doğal olarak Haberturk.com yorum sayfalarında yer almayacaktır.

Ayrıca Haberturk.com yorum sayfalarında Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde doğruluğu ispat edilemeyecek iddia, itham ve karalama içeren, halkın tamamını veya bir bölümünü kin ve düşmanlığa tahrik eden, provokatif yorumlar da yapılamaz.

Yorumlarda markaların ticari itibarını zedeleyici, karalayıcı ve herhangi bir şekilde ticari zarara yol açabilecek yorumlar onaylanmayacak ve silinecektir. Aynı şekilde bir markaya yönelik promosyon veya reklam amaçlı yorumlar da onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Başka hiçbir siteden alınan linkler Haberturk.com yorum sayfalarında paylaşılamaz.

Haberturk.com yorum sayfalarında paylaşılan tüm yorumların yasal sorumluluğu yorumu yapan okura aittir ve Haberturk.com bunlardan sorumlu tutulamaz.

Haberturk.com yorum sayfalarında yorum yapan her okur, yukarıda belirtilen kuralları, sitemizde yayınlanan Kullanım Koşulları'nı ve Gizlilik Sözleşmesi'ni peşinen okumuş ve kabul etmiş sayılır.

Bizlerle ve diğer okurlarımızla yorum kurallarına uygun yorumlarınızı, görüşlerinizi yasalar, saygı, nezaket, birlikte yaşama kuralları ve insan haklarına uygun şekilde paylaştığınız için teşekkür ederiz.

BU EKRANI KAPATMAK İÇİN TIKLAYIN!

YORUMLAR

Lütfen yorum alanını boş bırakmayınız.
Yorum kurallarını okumak için tıklayınız!