Habertürk
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
  • Dolgular çıkarılamaz ve vücutta birikir: Geçici dolgular genellikle hyalüronik asitten yapılır ve zamanla çözünür. Hyaluronik asit vücutta bulunan bir madde olmasına rağmen 30’lu yaşların sonunda azalıyor. Biz de kendi bağ dokumuzda olan bir materyali biraz daha yüksek bir konsantrasyonda yerine koyuyoruz. Hyurolonik asit dolgularını tercih ediyoruz. Çünkü doğal ve güvenilir.

  • YAZIN UYGULAMA YAPILIR MI?

    Medikal dolgular yaz-kış uygulanabilir. Sadece yazın daha mutlu olduğumuz, daha çok güldüğümüz ve mimiklerimizi daha çok kullandığımız için etkisi biraz azalabilir.

  • TÜRK KADINLARI NE İSTİYOR?

    Allergan’ın yaptığı araştırmaya göre Avrupalı kadın yaşının iyisi görünmeye çalışırken Türk kadınları, sosyal duruşlarını sağlamlaştırmak için güzel ve genç görünmek istiyor. Tek bir çizgiye bile tahammülleri yok. Hatta beklentileri 10 yaş daha genç görünmek.

  • Doğal, çekici, güzel, sade, masum ve enerjik bir görüntü istiyorlar. Türk kadınları yaşlanmaya gözlerinden başlıyor. Gözler ve dudaklar Türk kadınları için en önemli bölgeler. Demet Akalın, Çağla Şikel, Cansu Dere, Beren Saat, Ajda Pekkan rol modelleri… Instagram yüzünden estetik yaptıranların sayısı gün geçtikçe artıyor.

Sayfa Yükleniyor..