Habertürk
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
  • Enerjiyle ışıldayan ciltler!: Yorgun, matlaşmış bir cilde ve siyah halkalara sahipken kendinizi iyi hissetmeniz mümkün değil. Kendinize hızlı bir detoks maskesi uygulayabilirsiniz. C vitamini cildinizdeki renk farklılıklarını giderir ve yüzünüze ışıltı verir. Bu nedenle C vitaminli bir peelingi tercih edebilirsiniz.

  • Ayaklarınızı ferahlatın!: Uzmanlar, nane kokusunun beyni uyardığını belirtiyor. Siz de öncelikle içinde nane veya benzeri canlandırıcı kokular olan bir duş jeli ile yıkanın. Ölü hücrelerinizden kurtulmak için de banyo lifi kullanabilirsiniz.

  • Lifin verdiği his de sizi canlandırmaya yardımcı olacaktır. Daha sonra yumuşaklık ve ferahlık hissi kazandıran, kolay emilen Nane & Kivi Özlü Ayak Kremi ile ayaklarınızı tazeleyin. Sonrasında da ayaklarınızı hızla ferahlatın!

  • Krem yumuşaklığının keyfine varın!: Enerjiniz tükendiğinde, vücudunuzun fonksiyonları daha yavaş ve yetersiz çalışmaya başlar. Hücreleriniz su kaybeder ve cildiniz kurur. İçerisinde besleyici vitamin ve proteinler bulunan bir nemlendirici kullanırsanız cildinizi onarabilirsiniz.

  • Gözaltınızdaki morluklardan kurtulun!: Şişmiş gözlerinizin üzerine koyacağınız salatalık dilimleri veya kafein içerikli bir losyon damarları daraltır ve gözaltındaki sıvı birikimini azaltır. K vitaminli göz kremlerini deneyebilirsiniz.

  • Solgun cildinize renk katın!: Cildinizi canlandırmak krem formüllü bir fondöten kullanabilirsiniz. Böylelikle, cildinizi hem nemlendirmiş hem de kızarıklığını azaltmış olacaksınız.

     

  • Parmaklarınızın ısısı, dağılımı kolaylaştıracağından uygulamayı elinizle yapabilirsiniz. Güneş koruma faktörlü, ince kıvamlı fondötenler sizin için uygun olabilir.

    Mahmure

Sayfa Yükleniyor..