Habertürk
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
  • Kahramanmaraş deprem ile sallandı. Şehrin Pazarcık ilçesinde meydana gelen şiddetli sarsıntıyı hissedenler arama motorlarında ‘’Az önce Kahramanmaraş’ta deprem mi oldu, nerede ve kaç büyüklüğünde?’’ sorularına yanıt aramaya başladı. Kahramanmaraş depremi büyüklüğü, derinliği ve merkez üssü gibi bilgilere 7 Eylül son depremler listesi üzerinden öğrenebilirsiniz. İşte AFAD ve Kandilli verileri ile son dakika deprem haberleri.

  • KAHRAMANMARAŞ'TA DEPREM!

    Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan açıklamaya göre, Kahramanmaraş ili Pazarcık ilçesinde bir deprem meydana geldi.

    5.0 büyüklüğündeki sarsıntı, yerin 7.0 km derinliğinde gerçekleşti.

  • Yer: Pazarcık (Kahramanmaraş)

    Tarih: 2024-09-07

    Saat: 09:31:10

    Enlem: 37.28417

    Boylam: 37.04472

    Derinlik: 7.0 MW

    Büyüklük: 5.0

  • KAHRAMANMARAŞ VALİSİ'NDEN AÇIKLAMA

    Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, "Pazarcık ilçemizde  5️,0️ büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına devam etmektedir. Şu an itibari ile olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum" dedi.

  • ''OLUMSUZ BİR DURUM YOKTUR''

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da depreme ilişkin, "Kahramanmaraş’ın  Pazarcık ilçesinde 5️.0️ büyüklüğünde meydana gelen depremde AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına devam etmektedir. An itibari ile olumsuz bir durum yoktur. Gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum" dedi.

  • DEPREM Mİ OLDU, NEREDE, KAÇ ŞİDDETİNDE?

    Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından son depremler anlık olarak paylaşılıyor. Son depremler listesi küçük ve büyük ölçüde gerçekleşen tüm depremleri barındırıyor ve bu liste aracılığıyla depremin büyüklüğü ve derinliği gibi bilgiler öğrenilebiliyor.

    KANDİLLİ SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

    AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

Sayfa Yükleniyor..