Habertürk
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
YEREL HABERLER  / EDİRNE HABERLERİ

EDİRNE'nin Saros Körfezi'ne kıyısı bulunan Enez ilçesinde balıkçılar ile tekne sahipleri, Türk bayrakları ile donatılan yaklaşık 200 tekne ile sahil şeridinde tur atarak, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı.

Enez Amatör Denizciler ve Su Sporları Derneği tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenen etkinlikte, balıkçılar ile tekne sahipleri ay yıldızlı bayraklarla donatılan yaklaşık 200 tekne ile sahil şeridinde 'zafer seyri' turu yaptı. Etkinliğe Enez Kaymakamı Muhammed Emin Tutal, Enez Belediye Başkanı Özkan Gönenç'in yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Tur sırasında sahildeki vatandaşlar, teknedekileri selamladı. Tekneciler de hoparlörlerden marşlar çalıp, sirenlerle kutlamalarını sürdürdü. Etkinlikler kapsamında kıyıya demirleyen Sahil Güvenlik U308 Botu da ziyarete açıldı. Vatandaşlar, botu ziyaret ederek, Enez Sahil Güvenlik Komutanlığı personelinden bilgi aldı.



Anadolu Ajansı, DHA, İHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
İLGİLİ HABERLER