Habertürk
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
YEREL HABERLER  / EDİRNE HABERLERİ

EDİRNE’nin İpsala ilçesinde Yunanistan’a kaçmaya çalışırken yakalanıp, gözaltına alınan 5’i terör şüphelisi, 8 kişi tutuklandı.

İlçe Jandarma Komutanlığı asayiş timleri, Sarıcaali köyü ve Yenikarpuzlu beldesinde yaptıkları denetimlerde 8 kişiyi yasa dışı yollarla Yunanistan’a kaçmaya çalışırken yakaladı. Gözaltına alınan şüphelilerden 3'ünün FETÖ/PDY, 2'sinin PKK/KCK şüphelisi, 3’ünün ise 'Bilişim sistemlerinin kullanılması suretiyle dolandırıcılık', 'Kasten yaralama', 'Ruhsatsız ateşli silah bulundurma' ve 'Hırsızlık' gibi çok sayıda suçtan kesinleşmiş hapis cezası olduğu belirlendi. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 8 şüpheli, çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.



Anadolu Ajansı, DHA, İHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
İLGİLİ HABERLER