Habertürk
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
YEREL HABERLER  / EDİRNE HABERLERİ

EDİRNE'de Hamzabeyli Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan TIR'da narkotik köpeği 'Kongar' ile yapılan aramada, 266 kilo 489 gram skunk ele geçirildi.

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Narkotik ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, yurt dışından gelecek bir TIR'da yüklü miktarda uyuşturucu bulunduğunu belirledi. Takibe alınan TIR, Bulgaristan'a açılan Hamzabeyli Sınır Kapısı'ndan giriş yaptıktan sonra Gümrük Müdürlüğü ekipleri ile koordineli aranmaya alındı. Narkotik köpeği 'Kongar' ile dorsede yapılan aramada koliler içerisinde 266 kilo 489 gram skunk ele geçirildi, şoför S.S. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen S.S. 'Uluslararası uyuşturucu madde ticareti yapma' suçundan tutuklandı.



Anadolu Ajansı, DHA, İHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
İLGİLİ HABERLER