Habertürk
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
YEREL HABERLER  / AYDIN HABERLERİ

Aydın'da İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etmek ve Gazzeli çocuklara destek olmak amacıyla "Filistinli çocuklar için çiz" etkinliği gerçekleştirildi.

Yetim Vakfı, İHH İnsani Yardım Vakfı Aydın Temsilciliği ve Aydın Gençlik Merkezi tarafından Atatürk Kent Meydanı'nda düzenlenen etkinlikte, yere serilen metrelerce uzunluğundaki rulo kağıtlara çocuklar ve katılımcılar Gazze'ye destek veren, İsrail'i protesto içeren resimler çizdi, duygularını yazdı.

İHH İnsani Yardım Vakfı gönüllüsü Berrin Karakuş, yaptığı açıklamada, "Sosyal medya hesaplarında bu zulmü görünce üzülüyoruz, gençler olarak bu zulme dur demek istiyoruz." dedi.

Aydın Gençlik Merkezi gönüllüsü Burcu Nur Kaya da Filistin için resimler yapıldığını belirterek, "Dualarımız ve kalbimiz onlarla. Boykot edip bir şekilde Filistin'i destekleyebiliriz." diye konuştu.





Anadolu Ajansı, DHA, İHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
İLGİLİ HABERLER