Habertürk
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
İHA

Antalya'da olay, Atatürk Bulvarı üzerinde yer alan Alanya Öğretmenevi önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz bir saldırgan elindeki bıçakla Öğretmenevi personeliyle sözlü tartışma yaşadı.

SANDALYE İLE SALDIRGANA VURDU

İHA'da yer alan habere göre ardından personellere bıçağı zaman zaman sallayan şüpheli, Öğretmenevinin kapısından uzaklaşırken içerden çıkan bir kişi ise elinde sandalye ile arkasından vurdu.

7 KİŞİLİK GRUP MEYDAN DAYAĞI ATTI

Görevli personel sandalyeyle saldırgana arka arkaya vurmaya devam etti. Olaya çevredeki esnaf da dahil olurken saldırgana bazı vatandaşlar da sopa ve tekmeyle vurdu. Yere düşen saldırgana, 6-7 kişilik grup tarafından adeta meydan dayağı atıldı.

OLAY ANI KAMERAYA DA YANSIDI

Yaşananlar çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde elinde bıçaklı saldırganın öğretmenevinin önünde personele doğru yöneldiği ve sözlü tartışma yaşandığı görüldü.

Ardından sözlü tartışma yaşadığı kişinin eline aldığı sandalyeyle şüpheliye vurduğu ve çevredeki vatandaşların da yere düşen saldırgana tekmeler savurduğu anlar yer aldı. Bir vatandaşın ise "yeter arkadaşlar" dediği de görüntülere yansıdı.

Bu haberin seslendirmesi Voiser tarafından yapılmıştır.